Leer realistisch plannen

May 25, 2020
623 keer bekeken 0 comments

Alle initiatieven die ontstaan in tijden van Corona vind je hier. Blogs van Coronavrijwilligers, videodagboeken en tips van onze studieadviseurs. Ook helpen we je (op afstand) bij het studeren.  

Heb je ondersteuning nodig bij het studeren? De studieadviseurs organiseren vanaf volgende maand elke donderdag online Plan en DOE groepen om beter te leren studeren en plannen. Op donderdag 4 juni (15.00 uur) is de eerste.

Wat ga je doen?
Je komt wekelijks online samen met een groep geneeskundestudenten om beter te leren studeren en plannen. Elke bijeenkomst leg je jezelf een reële studieplanning op voor de komende week. Je gaat hierbij uit van je persoonlijke doelen die je prioriteit wil geven.  Wekelijks wordt jouw studieplanning voor- en nabesproken.

Aanmelden Plan en DOE groep
Je geeft je op door te e-mailen naar: studieadviseurs@vumc.nl

Studieadviseurs
Wil je de studieadviseurs spreken voor een andere vraag? Dat kan! Ze staan je graag telefonisch te woord. Je kunt via de online agenda een afspraak inplannen met Marjolein Pouw of Renate Dekker.

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op https://www.med.vu.nl/nl/
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie settings