Onderzoek welbevinden tijdens corona

June 25, 2020
74 keer bekeken 0 comments

Alle initiatieven die ontstaan in tijden van Corona vind je hier. Blogs van Coronavrijwilligers, videodagboeken en tips van onze studieadviseurs. Ook helpen we je (op afstand) bij het studeren.  

VU-magazine Ad Valvas onderzoekt het welbevinden van studenten en medewerkers op de universiteit. In de enquete is aandacht voor mentaal welzijn, maar ook voor ervaringen met thuiswerken, communicatie en faciliteiten, en knelpunten in tijden van de corona-pandemie. Lees hier meer:

“Hou je het nog een beetje vol?

Lukt het allemaal nog? Met die online tentamens, het thuiswerken, de sociale armoe? Ga je in de richting van depri of leef je juist helemaal op?

Samen met de mediaredacties van 6 universiteiten en 5 hogescholen doen we onderzoek naar het welbevinden van studenten en medewerkers in coronatijd. Vul nu onze enquête in, en vergelijk volgende week al jullie bevindingen met die van je collega's/medestudenten elders in het land.

U-Today (Universiteit Twente) nam het initiatief, en onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy B.V.. voert het onderzoek uit.

Ga hier direct naar de enquête.

Universitaire Studentenraad VU - USR
Ondernemingsraad VU” 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op https://www.med.vu.nl/nl/
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie settings