Teacher Awards 2020

22-12-2020
497 keer bekeken 0 reacties

Welkom bij Studioo! Dit is een online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Samen zijn wij Studioo, young innovators. Een omgeving met talrijke studenteninitiatieven . Je vindt er informatie op het gebied van zorg en onderwijs, zoals verschillende studenteninitiatieven,  tips & tricks over thuis studeren, blogs en vlogs van studenten en nog veel meer.

Elk jaar reiken het JVB en de MFVU samen de Teacher Awards uit. Bachelorstudenten kunnen stemmen op onder andere de beste, de meest inspirerende en dit jaar zelfs de beste Corona-cursuscoordinator (corco). Ben je nieuwsgiering wie er dit jaar in de prijzen vielen, bekijk dan de filmpjes!

Afbeeldingen

Teacher awards jaar 3

Teacher awards jaar 2

Teacher awards jaar 1

Reageren

Twitter

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op https://www.med.vu.nl/nl/
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen