Springlab

Ontdek SpringLab VU: Jouw Innovatieve Leeravontuur in de Medische Wereld!

Ben je klaar om jouw medische opleiding naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met SpringLab VU, dé plek waar innovatieve educatie en studentenbetrokkenheid samenkomen. We hebben geluisterd naar de behoeften van studenten en zijn er trots op een uniek facultatief onderwijsplatform te bieden dat volledig is ontwikkeld "van, voor en door studenten".

Waarom SpringLab VU?

1. Toekomstgericht Onderwijs: 
Bij SpringLab VU staan we voor vooruitgang. We bieden aantrekkelijk en innovatief fysiek onderwijs dat perfect aansluit bij de huidige ontwikkelingen in de zorgsector en de medische wetenschap.

2. Studenten-Community: 
Bij SpringLab VU geloven we in samenwerking en peer-to-peer leren. Je zult de kans krijgen om verbinding te maken met medestudenten uit verschillende jaarlagen en samen te werken aan uitdagende projecten. 

3. Hands-on Ervaring: 
Ons skillslab biedt de perfecte omgeving om je theoretische kennis direct in de praktijk te brengen. Met state-of-the-art apparatuur zoals Anatomage en echografieprobes, kun je je vaardigheden verfijnen en zelfvertrouwen opbouwen.

4. Flexibel Leren: 
SpringLab VU is flexibel en past zich aan jouw behoeften aan. Of je nu herhaling, verdieping of verbreding zoekt van het bestaande curriculum, wij hebben activiteiten die bij jouw leerbehoeften passen.

5. Partnerschap: 
Als 'Student as Partners' platform voor de Faculteit der Geneeskunde VU, werken we samen aan het verbeteren en verrijken van het onderwijscurriculum. Jouw input en betrokkenheid hebben invloed op de manier waarop we leren en groeien.

Onze Successen:
- Van succesvolle workshops tot innovatieve lessen, SpringLab VU heeft de lat hoog gelegd en erkenning gekregen voor haar bijdrage aan medisch  onderwijs.

- We hebben een sterke studenten-community opgebouwd, waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan.

- SpringLab VU is erkend als toonaangevend onderwijsconcept en heeft de aandacht getrokken op nationale en internationale platforms.

Klaar om mee te doen?
Of je nu een eerstejaars student bent die op zoek is naar een vliegende start of een ouderejaarsstudent die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, SpringLab VU verwelkomt je met open armen. Sluit je aan bij ons en maak deel uit van een levendige gemeenschap die gedreven is om de grenzen van medisch onderwijs te verleggen.

SpringLab VU - Leer wat jij wil! 

Contact
Via deze link kun je je aanmelden voor onze workshops
Volg hier onze instagram om op de hoogte te blijven van onze toekomstige workshops
Onze algemene mail: springlabvu@gmail.com 

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen