Let’s get started

Beste (toekomstige) eerstejaars geneeskundestudent,

Binnenkort is het eindelijk zo ver: je mag aan je geneeskundebachelor beginnen! Een moment waar je lang naartoe hebt gewerkt, en waarschijnlijk ook lang naar uit hebt gekeken. Maar ook een spannend moment, want hoe ziet het leven van een geneeskundestudent er nou écht uit? Hoe zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent? En hoe zit het nou met al die colleges, tentamens, practica, en studiegroepen? 

Op deze pagina van Studioo VU bieden we informatie aan die van pas kan komen nu je op een nieuwe plek gaat studeren. Hier kun je op een persoonlijke en interactieve manier kennis maken met de ins en outs van de geneeskundeopleiding. Doe bijvoorbeeld het escape room spel om de medische faculteit beter te leren kennen, of kijk naar de filmpjes van verschillende docenten en studentenorganisaties. Ook kun je hier praktische tips en informatie vinden, meedoen aan polls, en meer lezen over campagnes en andere initiatieven. Kijk eens op andere pagina's van de website om nog meer inspiratie op te doen! 

Probeer het zelf, en klik op één van de onderwerpen in het menu links.  

Veel plezier en tot snel! 

Groetjes,

Het StudiooVU team.

 

 

Contact

Online community platform voor en door studenten van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit. Zoek je informatie over ons onderwijs? Kijk op  onze website
E-mailadres: studioovu@amsterdamumc.nl

             

 

 

 

Cookie-instellingen